mlsná Majča blog
Mlsná Majča nečaká na to, kým jej pečené holuby same napadajú do huby.
Keď ju mňamka na tanieri očarí, hľadá a dumá,
až kým sa jej samej pripraviť ju podarí.
Keď už so zavretými očami uvariť ju dokáže, ako nato, s radosťou ti ukáže.
Si v kuchyni lama a nie ten typ, čo s radosťou varí?
Výhovorky bokom!
Poď to skúsiť a uvidíš, že so mou uvariť si dobroty aj tebe sa podarí.
.
Hanoj, kultúrne srdce Vietnamu – čo v ňom môžeš a čo musíš vidieť?
Citadela a pagody pamätajúce celé dynastie, architektúra nápadne ovplyvnená francúzskym kolonializmom doplnená o státisíce motoriek…
jednoducho Remuláda
Remuláda. Zázrak, ktorý ma naučil pripraviť nemecký šéfkuchár Matthias v malebnej golfovej reštaurácii uprostred lesa….
Dokonalý ROASTBEEF krok za krokom
Myslíš si, že urobiť dokonale šťavnatý a ružovučký roastbeef trvá nekonečne dlho a je to…
Talianska rajčinová polievka
Moja najobľúbenejšia! Typická talianska rajčinová polievka, nad ktorou zaručene neohrnie nos ani zarytý mäsožravec. Zároveň…
Pečené kuracie stehienka
Aj keď u nás doma mamka upečie to najdokonalejšie šťavnaté kura, všetci sa okamžite vrhneme na…
Talianske hubové rizoto
Pravé talianske rizoto – krémové a šťavnaté. Jemné, ale zároveň plné chuti. Rizoto, ktoré keď uvaríš,…
Ryžová dilema – oplachovať či neoplachovať?
Otázkou oplachovania ryže som sa ešte donedávna vôbec nezaoberala. Rozhodnutie začať zdieľať svoje recepty verejne…
Druhy ryže – ako sa v nich vyznať?
Aké druhy ryže poznáš a vieš, čím sa od seba líšia? Alebo ti to je…
Jednoducho RYŽA
– prejsť na recept -Ten pocit, keď sa chceš blysnúť v kuchyni pred svojim novým…